Tuesday, June 14, 2011

advertlets

assalamualaikum , sekarang ni memang xsempat nk update blog..kalau buka pon sekadar untuk tengok2 commnet.. hari ni nak cerita yang gades dah start guna "advertlets" , first day tuuu. dan gades terkejut sangat2.. dia orang cepat kasi respond berbanding nuffnang yang entah pape . sakit hati kalau duk fikirkan balik.. = ="

ni yang gades dapat untuk sehari, bayangkan 1sen anda dipotong dua..itulah rupa nilai ni sekarang.anyway,okay la untuk first day suna kan:)

HAPPY:

5 comments:

  1. tau tak pe, tak suka nuffnang. Pas dapat 50, saya nak tukar yg ni pulak la...

    ReplyDelete
  2. wah .. sama2 .. penah try benda ni juga .. tp tak lama ..

    selamat mencuba ..

    tapi sebelum tuh, tahu kan yang nuffnang tak leh letak sekali ?

    Yang ni pasal strategi yang tengah buat tuh

    ReplyDelete