Wednesday, June 8, 2011

school holiday


assalamualaikum dan salam sejahtera kpd non-muslim:) memandangakn hari ni boring sgt,gades ambik keputusan nk update blog ni..lagi pon gades boring sgt hri2 duk jenguk fb tu..entah pape yang ade..hehehee..tpi tiap2 hri jenguk jugakk.. gades nk bgtaw, cuti sekolah dah nk habis.. yelah..minggu depan dah sekolah. SEKOLAAH. bagi gades, lepas cuti ni memang kene struggle betul2 untuk SPM.yelah, untuk masa depan kan..lgi pon tggl 4 bulan je lagi nk exam.. persediaan pon xbuat pape lgi..kene2 cuti sekolah panjang cm ni..lagi la malas..kalau duk fikir2 kan balik, xpayah kasi cuti sklh untuk budak2 ni..bukan ade buat pape pon(mane boleh!) hehehheee.. kalau duk crita psal cuti sklh ni, mesti banyak KENDURI kan.. kembong perut duk isi dgn nasi..tpi BEST dan GEMUK>.< besok jiran sebelah buat kenduri nikah anak perempuan dia, kak EMY. tema *PINK* .okaylah.xtau nk ckp pape dah.. cume nk bgtaw HAPPY HOLIDAY:)
p/s: cuti sklh buat folio,boring doee

1 comment:

  1. bestnye cuti..
    :)




    jom singgah n follow belog fyna.

    ReplyDelete