Thursday, June 23, 2011

tolong tinggalkan url blog dengan betul

Assalamualaikum dan selamat pagi semuaa, hari ni gades berada kat kuala lumpur..kenapa? ayah gades ade meeting laaa..sekarang bukan nak ckp pasal kuala lumpur..yang hari yang mulia ni,gades nak pesan kepada sesiapa yang drop kat blog gades, tolong kasi link yang betul okay.. sebab senang gades nak follow balik atau nak view korang punyer blog..gades dah beberapa kali terkena macam ni.. gades rase serba salah sangat bile ade orang tinggal comment kat shoutbox,minta gades follow balik..tpi bile ditekan..keluar kotak shoutbox.. gades takut ade blogger tersinggung hati ke ape, gades minta maaf sangat2..sebab xde niat langsung tak follow kamu balik..jasa baik anda gades amat hargai..


p/s: pesanan pagi yang mulia:)

6 comments:

  1. baik .. saya akan !! heheh

    ReplyDelete
  2. kamu kena tag!!..:)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2011/06/gurlscloset-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hye folow me http://kyo-afra.blogspot.com i da folow u..nice blog

    ReplyDelete
  4. ok gadess... hehehe :)

    http://yien9897.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://shakirzufayri.blogspot.com/

    ReplyDelete