Monday, July 18, 2011

2 benda tak blh blah!

Assalamualaikum ^^

tibe2 jer terlintas nak tulis entry mlm ni..selalunya malas gile..hehehee.petang tdy, ade seorang kawan gades bertanyakan kenapa gades tak boleh blah dengan dua benda ni..benda ape tue? dua benda tu ----> VESPA & DOMOKUN:)

dengan senang hati gades menjawab "setiap manusia ade keinginan & citarasa tersendiri" ambikk kau! hahahaa.. kan tak boleh nak jawab kan..

faktor2 mencenderungkan gades terlalu obses dengan dua bende tak berfedah ni kerana kedua2 barang tu limited! LIMITED.! yelah, kalau ade pon mestilah mahal kan..


vespa ni jenama yang tak lapuk dek zaman..tengok la sekarang, walaupun dah maju maseh ada rakyat negara ni menggunakan vespa(saya akan datang).hehhee..walaupun sekarang dah ada vespa moden tapi vespa maseh mengekalkan gaya KLASIK dia lagi.. KLASIK ITU MENAWAN.. dapat hantaran vespa untuk kawin pon jadi laaaa >.<


DOMOKUN! aisshh, satu benda lagi yang aku tak leh blah! gades mengaku gades minat benda ni sebab gades mengikut peredaran zaman..lgi pon tak kesah la ikot ke takk.. gades minat si domo ni sebab ni la satu2 ni patung yang tak "JAMBU".. tak JAMBU, yelah..gades mana minat patung yang teddy bear pegang love2 tu...buruk betul rupanya..hahhaaa..setahu gades, domo ni barang limited edition.. domo saiz keychain hp pon dah RM 12 ringgit..apetah lgi yang besar macam anak gajah tue..tak ley bayang brp harga dia $.$ tapi gades maseh ternanti2 domo dari kawan gades, sebab dia bagi tau yang dia nak beli satu untuk gades.. dia cakap yang gades obses gile dengan benda alah ni.. >.<

2 comments: