Tuesday, May 15, 2012

teknology park malaysia collage

Assalamualaikum and good evening all :)

last post hari tu gades story pasal diploma biomedical kat teknology park malaysia collage and sayang nye jodoh kami hanya 5hari.. mungkin dah ditakdirkan masuk ke uitm.hihihihi..

last few days......


ni student card sementara..but i simpan dalam bag je..smpai dkt pak guard hostel bru i bawak kluar.hahah!



hah. ni kafe dia.. xbesor sgt..kalau setakat nk break untuk mengumpat blh la.kih3




ni pulak entrance tpm collage.sorry.xmau tulis pajang2.aden pun penat jugak.kih3 :p


lunch terakhir aku kat tpm collage. millo nugget + air cincau.hahaha. 3jam makan benda ni sbb nk tunggu kawan2 keluar kelas..muka aku dah xleh masuk kelas sbb dah xbelajar situ :(

and hostel akan di update dari semasa ke semasa..
kih3..hostel 5star. good night:)









1 comment:

  1. Promo Member Alfamart Minimarket Lokal Terbaik Indonesia adalah informasi terhangat dari sebuah perusahaan minimarket Alfamart yang terbaik di Indonesia. Silakan klik link Promo Member Alfamart Minimarket Lokal Terbaik Indonesia di atas untuk membaca review singkat dari Zaenal Abidin Blogs

    ReplyDelete