Monday, November 22, 2010

perginya seorang sahabat,

Innalillah.. itulah kate2 yg t'keluar dari bibir bile aku dpt msz dri makwe arwah,asif.. aku memg btol2 terkejut, sbb aku tak jangke sume nieyh boleh jadi.. as friend, aku pon rase kehilangan dia..wlpon aku takk rapat sgt dgn arwah.. tp sebelom arwah koma, dia ade pesan * tolong tgk2 kn makwe dia* ..aku buat endah tak endah je laaa..sbb slame nieyhh aku gurau2 dgn dia.. lg pon aku xtau tue satu amanah , AMANAH TERAKHIR..bile di fikr kn balek pesanan dia, aku rase sebakk sgt ! kadang2 aku tnye baleekk , knape ambil arwah cpt sgt ?! sdang kan aku bru nk tgk die orng happy dan aku mula rapat balek dgn aiman mcm dlu2.. uhhhh ! mlm smlm , aku tido dengan nyenyaakk nyeee.. sambil bermimpikan arwah , arwah msok dlm mimpi akuuu..aku ingt lagi, aku pegi kat dia..aku tepuk bahu diaa..aku ckp*okay dah aiman ? bile kuar hospial?* dia senyum jee, tak ckp sepatah pon ! pas tue aku terus bgun sbb ade msz msok , and msz tue dri mkwe diaa.. ape sebenar dia nk bgtaw hah ? dia muncul mcm tue jee , xckp pape2 pon .. dah lah , mls nk fikr..kebetulan je tueee..

p/s: fatin nk ucapan kan tahziah kepada keluarga aiman hakimi.. dan semoga aiman hakimi di tempatkan bersama golongan yng b'iman.. amin .. AL-FATIHAH ~

4 comments:

  1. cemut ,,sungguh eyh ???
    but why ????

    ReplyDelete
  2. xcident nga gapow ???kap mnow ?
    innalillah ..

    ReplyDelete
  3. kat mno ? nga gapo ? tue meme aku xambik thu.. sbb kalu kecek psal dio, sokmo aku sebokkk..hri last sklh thun lps pon , byk dio pesan bndo kap aku.. huwaaaaaa..aku uwt xendah jaaaahh ! nyesa2!

    ReplyDelete